Kvalificēts pārvadātājs ar visām nepieciešamajām atļaujām.
Nolīgšanas maksa lopa savākšanai zem 100 km 20.00 Eur / reize.
Ceļa izmaksas: 0.75 Eur / km abos virzienos. *Nolīgšana kopējam ceļam virs
100 km bez papildus nolīgšanas maksas.
Iedzīšanas laiks piekabē: 30 minūtes. *Par papildu laiku, kas jāpavada saimniecībā vai uz lauka 10.00 EUR / par katrām 30 min.
Pirmskaušanas novietne: tīra, ērta, ar dzirdnēm, labu drenāžas sistēmu un iespēju pabarot. Zem nojumes - piemērotas visiem laika apstākļiem.
Novietnes boksi: savstarpēji atdalītas telpas, lai mazinātu saskarsmi ar citu ganāmpulku lopiņiem, tādējādi mazinot stresu.
100.00 Eur/gb. *Bez subproduktu pakas, bez transporta izdevumiem.
110.00 Eur/gb. *Ar starta subroduktu paku, bez transporta izdevumiem.
120.00 Eur/gb. *Ar lielo subproduktu paku, bez transporta izdevumiem.
140.00 Eur/gb. *Ar pilno subproduktu paku, bez transporta izdevumiem.
Nepieciešamā dokumentācija no saimnieka: Lopa krotālija nr., novietnes nr., vetārsta vārds, uzvārds.
Ievērot! Lopam jābūt tīram, atbilstoši dzīvnieku labturības noteikumiem! Papildus maksa tiek piemērota par netīra lopa pieņemšanu un apkopšanu.
Starta paka: Attīrītas, sadalītas pēc vēlamā svara, sasaldēts šoka saldēšanas kamerā(ja nepieciešams), vakuuma iepakojumā: AKNAS, SIRDS, MĒLE. Produkti iepakoti kartona kastēs.
Lielā paka: Attīrītas, sadalītas pēc vēlamā svara, vakuuma iepakojumā, sasaldēts šoka saldēšanas kamerā, (ja nepieciešams): AKNAS, SIRDS, MĒLE, ASTE, VAIGI, NIERES, SĒKLINIEKI (ja ir). Produkti iepakoti kartona kastēs.
Pilnā paka: Attīrītas, sadalītas pēc vēlamā svara, vakuuma iepakojumā, sasaldēts šoka saldēšanas kamerā, (ja nepieciešams): AKNAS, SIRDS, MĒLE, ASTE, VAIGI, NIERES, SĒKLINIEKI (ja ir), PLAUŠAS, KUŅĢIS, DIAFRAGMA, TRAHEJAS. Produkti iepakoti kartona kastēs.
Saldēšana šoka kamerā: 3h ilgs process. 30.00 EUR/h
Produkcijas ilgstoša uzglabāšana "Bauņu gaļas ceha" noliktavās: pēc paziņojuma saņemšanas par produkcijas gatavību, tā jāizņem 36 h laikā. Papildus uzglabāšana 5 EUR / 24 h par katriem 100 kg (ieskaitot brīvdienas)!
Marķējums: privāta marķējuma ieviešana 50.00 EUR. Izmaiņu veikšana marķējumā (cenu un citas informācijas maiņa uz etiķetes produkcijai) 20 EUR / reize.
Standarta kaulojums: pa lielajām pozīcijām, bez specifiskiem griezumiem 0.65 Eur / kautsvara kg. Standarta kaulojums nozīmē, ka tiks izgriezta fileja, steiki (karbonādes), lielie muskuļi ( šķiņķis un gulašs) un triminga gaļa (gaļa malšanai). Griezumi netiek atsevišķi marķēti pēc nosaukuma (lielie muskuļi – šķiņķis utt. ).
Papildus griezumi: papildus 2.00Eur/par pozīciju.
Ar kaulu: steiki (Ribsteiki, Porterhouse, T-bone un citi), stilbiņš (Osso Buco), ribas (English cut, Shortribs un tmldz.), lāpstiņa un / vai plecs ar kaulu. Gabali ar kaulu tiek sazāģēti šķēlēs apm. 3-4 cm biezas vai pēc pasūtītāja norādījumiem. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Krūtiņas, pavēderes griezumi: Briskets, Flanks, Skirts un citi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Plecs, lāpstiņa, kakls: lāpstiņas fileja, lāpstiņas steiki, cepeša, karbonādes gabali un citi griezumi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Lielie muskuļi (šķiņķi): Langets, Silverside, Topside, Picanha (Culotte), Tri-tip (Cuvette), "Pakaļas steiki" (Rump/ Round) un citi griezumi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
*Zemāk skatīt pievienoto uzskates materiālu, kur var iepazīties ar griezumiem, aprakstiem, bildēm.